menu

Wandelen op Sardinië

Sardinië is geen eiland, het is een continent. In alles is Sardinië anders dan de rest van de Mediterrane wereld…

Het landschap is er anders: woest en rauw in zijn puurheid, helder en rijk in zijn kleuren. De mensen zijn er anders: noeste koppen boven gedrongen lijven, levende geschiedenisboeken met zwarte kleren aan. De geschiedenis is er totaal anders: de prehistorische nuraghen brengen je in verwarring, primitieve steenbouw boven de grond, superarchitectuur onder de grond, Egypte in Europa. De stranden zijn er anders: Cala Fuili, Cala Luna en Cala Sisine zijn zandparadijzen van turkoois begrensd door felwitte kalkhellingen, mind blowing beauty.

De wandelingen zijn echte bergtochten in het Supramonte-gebergte van Oliena, door kloven en over kale bergruggen vol panorama's terwijl de zee binnen handbereik is. De onderkomens zijn er anders: ingetogen thuishavens waar je warmte en geborgenheid vindt. Welkome rustplekken in een reis vol indringende ervaringen.

Bij een 12- en 15-daagse verlenging ten zuiden van Bosa en la Nurra in het noord westen is het onbeperkt banjeren door voormalig zeerovers- en bandietenland, ongerepte kuststrook met steile klifkust, verborgen baaien en weerloos open stranden, 'Treasure Island' herleeft.


Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Italië

Sardinië oost

Sardinië is geen eiland, het is een continent. In alles is Sardinië anders dan de rest van de Mediterrane wereld…
Het landschap is er anders: woest en rauw in zijn puurheid, helder en rijk in zijn kleuren. De mensen zijn er anders: noeste koppen bov... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
689,-