menu

Wandelen in de Trentino

Welk nationaal park gaat het winnen in de Trentino, het gebied rond Bolzano en Trento ?
Is het het Parco Naturale Adamello Brenta met zijn grillige granietmassief en woeste kalktoppen, laatste stukje wild Europa. Of is het het Parco Nazionale Monte Stelvio met de laatste onvervalste bergleven tussen de hooistokken en kaasboerderijen?
Kies je voor de Val di Peio of de Val di Brenta ? Je moet helemaal niet kiezen, maar allebei doen. Schitterende bergervaringen in puur natuur Italië.
Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Italië

Brenta Adamello

Als 'berg' een overtreffende trap zou hebben, zouden we die voor de Brenta-Adamello groep gebruiken: berg, berger, bergst. De grillige en lichtweerkaatsende Dolomieten zijn hier op zijn mooist. Maar let op: de bergwandeltochten zijn pittig.
De omgevi... Lees meer
5 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
415,-

Italië

Val di Peio

Trentino, Val di Peio aan de voet van het Nationaal Park Monte Stelvio. Even een paar dagen lopen direct vanuit je onderkomen. Keuze uit 6 beschreven wandelingen, sommige naar authentieke dorpen op hoogte, andere naar verlaten malga's en rifugio's. E... Lees meer
5 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
415,-

Italië

Val di Peio & Brenta Adamello

De hooggelegen Val di Peio en de Brenta Adamello Dolomieten liggen niet ver van elkaar. Waarom zou je ze dan niet combineren? Dat is precies wat STAP Reizen doet. Tijdens een week bergwandelen in twee bijzondere gebieden leer je de Dolomieten van twe... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
739,-