menu

Verzekeringen via STAP Reizen

Allianz Global Assistance

Goed verzekerd op weg gaan is in het belang van reiziger én reisorganisator.
In samenwerking met Allianz Global Assistance heeft STAP Reizen annulerings- en reis/ongevallen- verzekeringen samengesteld die de meest voorkomende schades bij wandelvakanties dekken voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Het dekkingsgebied betreft uitsluitend Europa.

Onze annuleringsverzekering biedt zekerheid in geval van annuleren, vertraging of reisonderbreking.

STAP Reizen biedt voor de kortlopende annuleringsverzekering aan met een premie van 5,9 % op de totale reissom (exclusief 21% assurantiebelasting) of 7,14 % (inclusief 21% assurantiebelasting) op de totale reissom.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

U kunt de annuleringsvoorwaarden van Allianz nalezen op: Allianz Global Assistance, Kortlopenede Annuleringsverzekering
Verzekering

De kortlopende reisverzekering die u via STAP Reizen bij de Allianz Global Assistance afsluit is de zogenaamde Reisverzekering Compleet met de Europadekking. Deze verzekering kan alleen afgesloten worden door reizgers die woonachtig zijn in Nederland.

Verzekerd: SOS-kosten, Bagage met een verzekerd bedrag van € 3.500 (eigen risico € 50) of € .5.000 (geen eigen risico), Medische Kosten en Ongevallen.
Wintersport en Risicosporten en Autohulp kunnen apart worden meeverzekerd.

De premie bedraagt € 1,97 per dag per persoon (exclusief 21% assurantiebelasting) of € 2,01 (inclusief 21% assurantiebelasting).

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

De voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kunt u nalezen op: voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering