menu

Verzekeringen via STAP Reizen

Allianz Global Assistance

Goed verzekerd op weg gaan is in het belang van reiziger én reisorganisator.
In samenwerking met Allianz Global Assistance heeft STAP Reizen annulerings- en reis/ongevallen- verzekeringen samengesteld die de meest voorkomende schades bij wandelvakanties dekken voor mensen die woonachtig zijn in Nederland. Het dekkingsgebied betreft uitsluitend Europa.

Onze annuleringsverzekering biedt zekerheid in geval van annuleren, vertraging of reisonderbreking.

Woont u in België of in Duitsland informeer dan eerst naar de mogelijkheden bij uw eigen verzekeraar. Bij de reisverzekering via de Allianz Global Assistance heeft de reiziger woonachtig in België een maximale dekking van € 30.000 van de medische kosten. De reiziger die in Duitsland woont is alleen gedekt wanneer zijn woonplaats binnen 100 km van de Duitse grens is.

STAP Reizen biedt voor de kortlopende annuleringsverzekering standaard de zogenaamde dubbelzekerverzekering met een premie van 6,5% op de totale reissom (exclusief 21% assurantiebelasting), plus € 5,45 poliskosten.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

U kunt de annuleringsvoorwaarden van Allianz nalezen op: Allianz Global Assistance, Kortlopenede Annuleringsverzekering
Verzekering

De kortlopende reisverzekering die u via STAP Reizen bij de Allianz Global Assistance kunt afsluiten is de Europadekking combinatie C inclusief Ongevallen en Medische kosten. De premie bedraagt € 2,55 per dag per persoon (exclusief 21% assurantiebelasting) plus € 5,45 poliskosten.

Onze reisverzekering behoedt u voor onverwachte kosten tijdens uw reis, bijv. schade aan uw bagage en dekking van spoedeisende medische zorg in het buitenland.

Uiteraard kunt u via ons ook een doorlopende reisverzekering afsluiten, geeft u dat dan bij boeking even aan.

De voorwaarden van de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kunt u nalezen op: voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering