menu

Uw vliegreis via STAP Reizen

Bij alle in deze website genoemde arrangementsprijzen is de reis naar de bestemming niet inbegrepen.

Gaat u vliegen dan kunt u natuurlijk zelf de vlucht boeken. Wilt u dat liever niet zelf doen dan zoekt STAP Reizen de mogelijkheden voor u uit en boekt de gewenste vlucht.

Het is vaak niet eenvoudig om de meest geschikte vlucht te vinden. Wij kijken bij iedere boeking wat voordeliger is: de lijnvlucht, chartervlucht of de low-cost carrier.

En er wordt rekening gehouden met factoren als uw woonplaats, wel of niet overstappen, goede aansluitingen op openbaar vervoer ter plaatse. Wij nemen altijd in de offerte de beste en voordeligste opties mee. Voor deze zoek- en boekservice brengen wij € 15 p.p. in rekening. 
Vlucht

Vliegen met een lijn- of een chartervlucht

Naar de meeste bestemmingen kunt u met een lijndienst vliegen. Het voordeel is dat u elke gewenste dag kunt vertrekken en terugreizen en meestal op een aantrekkelijk tijdstip. Houdt u wel rekening met een overstap.

Sommige arrangementen zijn rechtstreeks te bereiken met een chartervlucht vanaf Amsterdam (Schiphol), Brussel, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Maastricht. Doorgaans wordt er vanaf eind april tot en met medio oktober één of twee maal per week met charters gevlogen. Wanneer mogelijk krijgt u een voorlopig vluchtschema bij boeking, maar dat vluchtschema is niet definitief en ook niet bindend. Houdt u rekening met een vertrek in de vroege ochtenduren of aankomst in de late avond.

Charters kunnen eventueel een tussenstop maken op een ander vliegveld in Nederland. Een bijkomstig voordeel van lijn- en chartervluchten is het kunnen nemen van opties zodat de prijs gedurende de boekingsaanvraag gegarandeerd is. De meest recente vluchtinformatie vindt u bij de bestemming onder reisinfo.Vliegen met low-cost airlines

Vanaf vliegvelden in Nederland en net over de grens (Luik, Niederrhein en Düsseldorf) zijn er vluchtmogelijkheden met low-cost carriers als ryanair.com en thomascookairlines. U kunt deze vluchten makkelijk zelf via internet boeken. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper over het algemeen het ticket. U betaalt hetzelfde als bij STAP Reizen. Houdt u er wel rekening mee dat deze tickets bij boeking direkt betaald moeten worden en dat wijziging van datum of naam alleen mogelijk is tegen hoge kosten. Overleg altijd eerst met ons kantoor over eventuele consequenties voor het vervolg van de reis in verband met de vertrek- en aankomsttijden. Boek de vlucht dus niet voordat u van STAP Reizen de bevestiging van het wandelarrangement hebt ontvangen.

De meest recente vluchtinformatie vindt u bij de bestemming onder reisinfo.