menu

Wandelen in Zuid Tirol

De Vinschgau/Venosta is het grensgebied tussen Oostenrijk en Italië en de streek van een van de mooiste trektochten door de Alpen. Het is letterlijk een tocht van Noord-Europa naar de Mediterranée.
Deze route start in Nauders of Reschen, vlak bij de Oostenrijks-Italiaanse grens en eindigt bij het kasteel van Juval, museum en zomerverblijf van alpinist Reinhold Messner of je loopt helemaal door totaan Merano.
De route volgt de hoger gelegen voetpaden van de Alta Via Val Venosta, de Vinschger Höhenweg. Het uitzicht op de hoge toppen van de Ortler-Gruppe en de Ötztaler Alpen is fenomenaal. Omdat de Vinschgau de meeste zonuren van Zuid Tirol (Alto Adige) heeft kun je er ook in het voor- en najaar prima lopen.
Een week lang loop je door een authentiek Alpenlandschap met overnachtingen in gastvrije en authentieke Gasthöfe, Alpenleven pur sang.
Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Italië

Alta Via Val Venosta

Dit is een van de mooiste trektochten door de Alpen. Een week lang laat je de dagelijkse beslommeringen achter je en loop je door een authentiek Alpenlandschap. Je overnacht in gastvrije en authentieke Gasthöfe. Met de mooiste wijnen en (h)eerlijk et... Lees meer
8,10 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
849,-

Italië

Ortler

Tussen de reuzen … het land van de drieduizenders
Een week lang boven de wereld uitstijgen. 6 dagen tussen machtige bergtoppen van boven de 3000 meter, dichtbij meerdere gletschers, rauwe puinhellingen en kilometers alpenweide vol gentiaan en alpenro... Lees meer
7 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
798,-