menu

Wandelvakantie in Andalusië

Andalusië is het Afrikaanse Spanje. Bij helder weer is het continent al te zien. Kijk om je heen, overal is het Moorse verleden aanwezig. In de mezquita van Cordoba, het Alhambra van Granada, in de barranco's van Cabo de Gata maar ook in het klompje witte huizen tegen een helling in Alpujarras en Grazalema.
Proef het in de paella en de tapas, hoor het aan de flamenco. Andalusië: intens genieten van het puurste dat Spanje te bieden heeft.

Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Spanje

Sierra de Grazalema

In het uiterste zuiden van Andalusië ligt de Serrania de Ronda met de Sierra de Grazalema, een mooi berggebied met grillige bergtoppen en diepe kloven, maar ook golvende hellingen met uitgestrekte olijfgaarden, kastanjebossen en imponerende kurkeiken... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
605,-

Spanje

Alpujarras

Op een uur rijden van Granada, op de zuidhellingen van de Sierra Nevada, houdt de wereld even op. De bus komt hier niet, de Spanjaard nauwelijks, de strandtoerist al helemaal niet.
In deze vergeten hoek van Andalusië staan 's ochtends de muildieren o... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
598,-

Spanje

Cabo de Gata

Wij hebben iets speciaals gevonden in Andalusië. Ver weg van de costa's met de torenflats en de tomatenkassen ligt de Cabo de Gata, een vulkanisch natuurpark aan zee ten oosten van Almeria.
In de Cabo de Gata ontmoet de woestijn de zee. Hier speelt d... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
741,-

Spanje

Sierra de Aracena y Picos de Aroche

Ober, voor mij een trektocht ‘light’, alsjeblieft. Deze keer hoef ik geen 6 uur onderweg te zijn, geen grote hoogtes te bereiken, niet door diepe dalen te gaan. Deze keer wil ik fraaie wandelpaden tussen statige kurkeiken, snurkende varkens en nieuws... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
739,-