menu

Wandelen op la Palma

La Palma, la Isla Bonita het gezegende eiland. Daarom zijn wij dol op la Palma. Het is groot genoeg om levendig te zijn en klein genoeg om stilte te behouden.
Prachtig is de natuur op La Palma: de drakenbomen boven Puntagorda lijken van een andere planeet te komen, de druipende bossen in de witte mist boven los Tilos lijken afkomstig uit de tropen. In de altijd bloeiende tuinen rond de kleine boerenhuisjes gaan zomer en winter naadloos in elkaar over, rijpende appel en ontluikende bloesem aan dezelfde tak.
Machtig zijn de vulkanen op la Palma, ze zijn er in alle soorten en maten met de Taburiente als meest indrukwekkende. Zij maken la Palma tot een heel bijzonder wandeleiland.
Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Canarische Eilanden

La Palma

La Palma grossiert in sensaties. Sensationeel zijn de felle kleuren waar dit eiland een overvloed aan heeft: diep bruine vulkaankraters met feloranje beekdalen, frisgroene dennen op grijze lavahellingen, een roodwitte vuurtoren op gitzwarte aarde. Pr... Lees meer
8,11,12,15 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
429,-

Canarische Eilanden

La Palma

Dit is een avontuurlijke trektocht in het meest oorspronkelijk gebleven deel van La Palma. Waar het in Europa nauwelijks nog mogelijk is om 6 dagen onafgebroken over oude paden van dorp naar dorp te trekken, lukt dat op La Palma nog wel. Het landscha... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
649,-