menu

Wandelen op de Cycladen

De Griekse Cycladen roepen direkt beelden op van dobberende bootjes, klotsende kademuren en netten boetende vissers. Het ene eiland leent zich meer voor wandelen dan het andere.
STAP Reizen heeft die eilanden uitgezocht waar een heerlijke combinatie van sfeer en authenticiteit perfect samengaan. Zo kom je op Serifos, Sifnos en Milos. Tinos en Andros zijn nog zo'n mooie combinatie. Ga vroeg in de lente wanneer de eilanden groen zijn en vol bloemen staan. Cycladen: Griekenland op z'n allergriekst.

Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio

Griekenland

Andros

Het noordelijkste en groenste eiland van de Cycladen is Andros. Op Andros vind je zo veel stromende beken en hoge, ruisende bomen dat het bijna geen Griekenland meer is. Geplaveide voetpaden vind je op alle Cycladen maar nergens zijn ze zo mooi als o... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
598,-

Griekenland

Cycladen West

Eilandhoppen en wandelen op de Griekse Cycladen is een unieke combinatie. In 13 dagen ervaar je Athene, Serifos, Sifnos en Milos. Drie boottochten, één binnenlandse vlucht. En de onderkomens? Die zijn typisch STAP: stijlvol en comfortabel.

Serifos... Lees meer
13 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
778,-