menu

Trektochten op de Canarische eilanden

Wandelen is serieuze business op de Canarische eilanden. Waar je ook bent, overal zie je wel bordjes en richtingaanwijzers.
Op een aantal eilanden heeft STAP Reizen trektochten uitgezet met vervoer van bagage en verblijf in leuke, kleinschalige onderkomens.
Op La Palma is er een fantastische trektocht langs de authentieke noordkust. Tenerife heeft prachtige natuurwandelingen vooral aan de noordkust en de westkust.
La Gomera is een tropisch wandelparadijsje met een trektocht van 8 dagen langs de noordkust of van 12 dagen waarbij je helemaal rondloopt. Op Gran Canaria is het een ontdekkingstocht door een fenomenaal mooi binnenland.
Groot voordeel is dat je deze trektochten bijna het hele jaar kunt boeken. Warm nazomerweer is er nog in december, het voorjaar begint er al in februari, in juni staan nog veel planten te bloeien.
Wandelreis Spanje Gran Canaria

Canarische Eilanden

Gran Canaria

Is een trektocht op toeristisch Gran Canaria wel aantrekkelijk?
Jazeker, dat is een onverwacht mooie wandeltocht door een onverwacht spectaculair binnenland. Ver weg van de toeristische stranden en ... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
925,-
Wandelreis Spanje La Gomera

Canarische Eilanden

La Gomera

La Gomera is tropisch Afrika in het klein. Dat merk je direkt al als je begint aan de trektocht in het laurierwoud Garajonay en je waant op Mount Kenya tussen de druipende takken en mossen. Als je afd... Lees meer
8,12 dgn
Zwaarte Wandeling
VANAF
896,-