Gozo en Malta
Een prachtige combinatie van wandelen en cultuur, heerlijk ontspannen wandelen overdag en 's avonds lekker vis eten aan de kade. Je logeert aan zee, zowel in Malta als op Gozo. Dus we aten veel vis. Verse vis die je zelf kunt uitkiezen uit de koelvitrine. Je ziet de mooiste namen van vissen, zo waar wij in de tijd van de 'lampuki', 'spnotta' en 'accjuiola'. We hebben het allemaal uitgeprobeerd.
Bij de vis was de kappertjessaus erg lekker maar ook de maltese 'kapunata', ravjul(etti) en de timpana (macaroni schotel} doen je denken aan Sicilië.
Tussendoor heel veel bonbons, nougat soorten, deegringen met honing, de 'qaghaq tal-ghasel' en de pastizzi. Kortom het was allemaal heerlijk, we hebben genoten.
PJ en R Smit, Arnhem
Bij de vis was de kappertjessaus erg lekker maar ook de maltese 'kapunata', ravjul(etti) en de timpana (macaroni schotel} doen je denken aan Sicilië.
Tussendoor heel veel bonbons, nougat soorten, deegringen met honing, de 'qaghaq tal-ghasel' en de pastizzi. Kortom het was allemaal heerlijk, we hebben genoten.
PJ en R Smit, Arnhem