menu

La Palma en Tenerife - vast verblijf

La Palma is echt een wandelparadijs. Hier wordt de wandelaar serieus genomen. Zelden troffen we zo goed gemarkeerde paden. En dat was maar goed ook want het wandelen was niet altijd gemakkelijk op de rulle lavavelden.


We hadden Tenerife eigenlijk meer voor het verblijf dan voor het wandelen geboekt, omdat we weten dat STAP bekend is om zijn bijzondere onderkomens. We waren daarom des te aangenamer verrast, want Tenerife blijkt een fantastisch en heel authentiek wandeleiland! De wandelingen over de flanken van El Teide zullen we nooit meer vergeten. Een maanlandschap, maar wel heel kleurrijk en afwisselend.

J & F., Maastricht 
Wandelreis Spanje La Gomera

La Gomera-vast verblijf

Een van onze mooiste reizen met STAP. De natuur is ruig, de wandelingen pittig, de mensen puur. Onderkomens in Agulo en Valle Gran Rey vullen elkaar goed aan. Echt een aanrader als je van de bergen houdt. 

Tenerife-vast verblijf

Nergens hebben we zo veel grote temperatuurverschillen meegemaakt als hier. Overdag wandelen in de vrieskou op de hoogvlakte met zicht op de Teide. Soms met dichte mist, brr, koud. Maar als we eind van de middag weer naar beneden reden, kwam de aangename warmte je tegemoet en snakte je naar de verkoeling van de zee. Een bijzondere ervaring.

S. & R., Zeist